Τώρα πια πιστεύουν ότι όχι μόνο να εμποδίζουν αλλά και να...χρονομετρούν τις δραστηριότητες

Αυτό με τα χρονόμετρα, το υποχρεωτικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ως πάσο για μετακινήσεις, το άλλο με τα πρόστιμα στους μαθητές που θα αργούν να γυρίσουν στο σπίτι τους, τα εντελώς άσκοπα μηνύματα για το πού πάμε και τι κάνουμε, τα ψώνια με κλικ, η υποχρέωση χρήσης μάσκας στο πουθενά και άλλες ελληνικές πατέντες που είδαμε να συμβαίνουν στην μακρόχρονη καραντίνα, όλα αυτά καταδεικνύουν το μέγεθος του μεγαλείου που αισθάνονται όλοι αυτοί που τα προτείνουν, το μέγεθος του τουπέ που έχουν, το οποίο έχει φτάσει σε βαθμό να πιστεύουν ότι η μεγάλη χάρη τους έχει δικαίωμα να μας καθοριζει τις ζωές με τρόπο απεχθή, προσβλητικό και υποτιμητικό. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Αυτοί οι τύποι που πάσχουν από το σύνδρομο του Ναπολέοντα, χωρίς τις χάρες του και τις ικανότητες του, ούτε κατά διάνοια, με τη μεγαλομανία έχουν την εντύπωση ότι μπορούν όχι μόνο να εμποδίζουν φυσιολογικές δραστηριότητες, αλλά και να τις χρονομετρούν. 

Εκτιμούν πως μπορούν να εμποδίζουν την αναπνοή σε μέρη όπου δεν υπάρχει κόσμος, να εμποδίζουν την ζωή σε τόπους όπου δεν υπάρχει λόγος, να ρυθμίζουν τις οικονομικές και γενικές δραστηριότητες των ανθρώπων ανάλογα με το πώς θα τους ξημερώσει η σαδιστική τους διάθεση. Γιατί περί αυτού πρόκειται.

Έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο θράσους και ασυδοσίας που πλέον πρέπει να το ψάξουν λίγο παραπάνω. Και μαζί κι όλοι αυτοί που σε κάθε καινούρια παράνοια πανηγυρίζουν, κι αν τους πουν να φορέσουν χαλινάρι, λουρί, φίμωτρο γιατί προστατεύει από τον κορονοϊό, θα σπεύσουν να το φορέσουν αγόγγυστα, ενώ θα εξυβρίζουν όποιον υπενθυμίσει τα όρια της παρέμβασης ενός κράτους, που σίγουρα δεν φτιάχτηκε για να βγάζει ο καθένας τα απωθημένα του στον κόσμο.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail