Η γοητεία του να είσαι Μητσοτάκης ή Τσιόδρας: Από φίρμες, βούκινο στο Διαδίκτυο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας -απλώς «Σωτήρης» για τον Πρωθυπουργό – προσπάθησαν να γίνουν τα πρόσωπα του 2020, με αφορμή την πανδημία. Σχεδόν τα κατάφεραν.

Από: anoixtoparathyro.gr

Αλλά τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Ο τρόπος με τον οποίο αποχαιρέτησαν αμφότεροι τον χρόνο που τους ανέδειξε, κατεδάφισε την προσπάθεια. Η -κοινή – εμφάνιση τους στον Ευαγγελισμό, για το εμβόλιο, τους κατέβασε στα κυβικά τους και τους έκανε βούκινο στο Διαδίκτυο.

Ο εμβολιασμός του Πρωθυπουργού με αχρείαστες τυμπανοκρουσίες –  για κάποιο λόγο πιστεύει ότι ο ίδιος ως πρόσωπο είναι πρότυπο προς μίμηση-  σε μια τελετή σχεδόν κωμική, αδίκησε αυτή την ίδια την πράξη του εμβολιασμού.

 Τα σχόλιά του ταίριαζαν περισσότερο σε ανέμελο ποδηλάτη της Πάρνηθας παρά με υπεύθυνο πολιτικό που προσπαθεί να μεταδώσει ένα μήνυμα- με το μακό μπλουζάκι.

Χώρια που άφησε τους φίλους του με την απορία για την απουσία της συζύγου του- για την οποία είχε γίνει γνωστό ότι θα τον συνοδεύει.

Ο καθηγητής Τσιόδρας το τερμάτισε με το φανελάκι, που σχολιάσθηκε καθόλου κολακευτικό για τον ίδιο.  Όταν σαν προληπτικός χτύπησε ξύλο μόνο με επιστήμονα που θέλει να πείσει δεν έμοιαζε.

Θύμισε τον δήμαρχο με το φυλακτό στην ταινία «Η κυρά μας η μαμή».

Ή τον περίφημο Γούλφοβιτς που από την πολιτική πέρασε την ηγεσία της Παγκόσμιας Τράπεζας και έγινε ρεζίλι όταν στην Κωνσταντινούπολη χρειάσθηκε να βγάλει τα παπούτσια του για να μπει σε έναν θρησκευτικό χώρο και φάνηκε η… τρύπια κάλτσα.

Ούτε καν με την παλιά διαφήμιση «κι ο παππούς με το φανελάκι» δεν είχε σχέση. Εκεί ο πρωταγωνιστής ήταν συμπαθής.

Δεν ξέρουμε πόσους έπεισαν ο Τσιόδρας με τον Μητσοτάκη με την εμφάνισή τους να εμβολιστούν. Τους διασκέδασαν πάντως όλους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail