Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τις πολιτικές εξελίξεις που έρχονται

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τις πολιτικές εξελίξεις που έρχονται είναι ότι πρώτη φορά βλέπουμε πως μέσα σε 7 μήνες και 10 μέρες η κυβέρνηση χάνει 36 ολόκληρες μονάδες στην ικανοποίηση των πολιτών για τη διαχείριση της κατάστασης. 

Εφόσον αυτά είναι πραγματικά νούμερα, τότε αυτή η εικόνα σίγουρα δε συνάδει με την εικόνα της πρωτοκαθεδρίας που δείχνει τη Νέα Δημοκρατία με τεράστια διαφορά.

Πιθανότατα αυτό θα το δουμε ξεκάθαρα όταν προκηρυχθούν εκλογές και αυτά τα νούμερα θα ισοπεδωθούν προκειμένου και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων να μη χάσουν την αξιοπιστία τους.
Σε κάθε περίπτωση, αν αυτή τη στιγμή υπήρχε αξιόπιστη πολιτική λύση τότε είναι βέβαιο ότι τόσο Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα είχαν καθόλου καλή τύχη αμφότεροι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail