Θεοφάνεια στη Μονή Χιλανδαρίου με καθαρό αέρα για τον Σέρβο Πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς

Freepen.gr - Θεοφάνεια στη Μονή Χιλανδαρίου και χωρίς μάσκα για τον Σέρβο Πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς την ώρα που στην Ελλάδα οι Χριστιανοί έδωσαν μάχη για να μπορέσουν υποτυπωδώς να εορτάσουν τη μεγάλη γιορτή.

Ο Βούτσιτς μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο facebook κάνοντας λόγο για μικρές διακοπές κι αναμένοντας το πλοίο στην Ουρανόπολη για να μεταβεί στο Αγιο Ορος. Δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος που είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το πνευματικό κέντρο και το σημαντικότερο ιερό των Σέρβων, τη Μονή Χιλανδαρίου.

Ποιος Ελληνας πολιτικός έχει άραγε αισθανθεί τέτοια χαρά τα τελευταία χρόνια;

Η Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Χιλανδαρίου είναι μία εκ των είκοσι μονών του Αγίου Όρους και κατατάσσεται τέταρτη στην ιεραρχική τάξη των Αγιορείτικων μονών. Είναι σερβικό μοναστήρι και βρίσκεται στο βορειοανατολική πλευρά του Αγίου Όρους. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail