Κύριε Σαμαρά...

Πριν ξεκινήσω να σας "πυροβολώ" θα μου επιτρέψετε να παραδεχτώ ότι, μου άρεσε το άρθρο σας στην Καθημερινή και κυρίως η ουσία του, όπως επίσης θα παραδεχτώ ότι, ήθελε πολύ μεγάλα κότσια να το βγάλετε τώρα και όχι σε δύο μήνες, τώρα που υποτίθεται ότι ο Πρωθυπουργός και Αρχηγός του Κόμματος σας, κ. Μητσοτάκης είναι παντοδύναμος. 

Γράφει ο Ζαχαρίας Μυτιληνιός 

(ένας από τα 7.000.000 ψεκασμένους κατά τον πρωθυπουργό που μάλλον σε λίγο θα ψάχνει ψήφους στα υπόλοιπα 2.000.000 που όμως ανήκουν σε άλλο χώρο από αυτόν που εκλέχθηκε, εκτός και αν νομίζει ότι μπορεί να εκλεχθεί μόνον με την ψήφο τον παππούδων που "σώνει" με όχι και τόση επιτυχία τελευταία και αν το νομίζει αυτό τότε μάλλον θα κάνει παρέα με τον Βελόπουλο σε λίγο καιρό...)

Κύριε Σαμαρά,

Καταρχήν χάρηκα με το άρθρο σας στην Καθημερινή, για να μην πω ότι, η πρώτη αντίδραση ήταν να πηδήξω από την χαρά μου. Δυστυχώς όμως για εμένα και όσους έχουν την ατυχία να με διαβάζουν, πολύ γρήγορα έρχονται τα μυαλά στον τόπο τους και αυτό γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω κάποια πράγματα.

Όχι δεν θα σας πάω στο μακρινό 1990, αλλά στο κοντινό 2012, τότε ακριβώς που ήσασταν πρωθυπουργός αυτής της άτυχης χώρας.

Το 2012 ήρθατε καλοκαιριάτικα να καταστρέψετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ (όχι μόνον εσείς για να είμαι ακριβοδίκαιος, προηγήθηκε ο εθνικός ολετήρας ΓΑΠ και ακολούθησε ο τυφώνας Τσίπρας) το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, δηλαδή της Ένοπλες Δυνάμεις της.

Αλήθεια τι κάνατε ως Πρωθυπουργός για τις Ε.Δ. της χώρας;

Να σας θυμίσω σε περίπτωση που το ξεχάσετε.

α) ΓΟΝΑΤΙΣΑΤΕ τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που πλέον έφθανε μόνον για καραμέλες.

β) ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΤΕ το προσωπικό των Ένστολων ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ* ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ που έφθασαν στο 30% και πλέον του μισθούς τους και τους καταντήσατε από νοικοκυραίους, επαίτες. *Παράνομες γιατί εν τέλει με σειρά αποφάσεων του ΣτΕ κρίθηκαν αντισυνταγματικές, ΑΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

γ) Καταντήσατε τις λέξεις "εξοπλιστικά προγράμματα" γελοιογραφίες και όνειρα θερινής νυκτός, ενώ γνωρίζατε ότι την ίδια ώρα η γειτονική και αντίπαλος χώρα εξοπλίζεται με φρενήρεις ρυθμούς.

δ) Διαλύσατε τις Μυστικές Υπηρεσίες της χώρας, σε τέτοιο σημείο που η λέξη "πληροφορίες" ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο στη χώρας μας που προκαλούσε το καλύτερο γέλιο στην παγκόσμια πολιτική σκηνή (εάν δεν το ξέρετε το γέλιο αποτελεί διπλή αντίδραση του εγκεφάλου, αρχικά το ΩΧ και μετά το ΕΥΤΥΧΩΣ δεν το έπαθα εγώ).

Ειλικρινά θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω για πολύ ακόμη και σταματάω εδώ γιατί νομίζω ότι καταλάβατε ακριβώς τι θέλω να πω.

Ναι η χώρα πάει σε διερευνητικές επαφές, στη γλώσσα της διπλωματίας αυτό δεν αποτελεί ένα βήμα, αλλά μια πρόθεση για ένα μικρό βήμα. Ένα ερέθισμα στο μυαλό δλδ και τίποτα παραπάνω.

Για όσους όμως γνωρίζουν ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ την διπλωματία οι διερευνητικές επαφές αυτό που κάνουν είναι να δίνουν μια σημαντική χρονική παράταση σε μια ήδη τεταμένη και έτοιμη να σκάσει κατάσταση, η οποία παράταση εξαιτίας των ΚΑΙ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ πολιτικών είναι απολύτως αναγκαία.

Έδωσε ο Θεός και αυτήν την χρονική παράταση την έχει ανάγκη και η Τουρκία. Δεν θέλει να έρθει ο Μάρτιος και να είμαστε στα κάγκελα γιατί τότε οι κυρώσεις από την Ε.Ε. μετά και την Αμερική θα είναι δεδομένες και ήδη έχει πάθει τεράστιο πατατράκ με τις κυρώσεις από Αμερική, αλλά και εμείς θα βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στις 2 φρεγάτες της ενδιάμεσης λύσης και τα 6 πρώτα ραφάλ, δύναμη πυρός ΙΚΑΝΗ να κρατήσει τα ίσα και σε συνδυασμό με την αξιοσύνη των ένστολων μας αποτελεί εγγύηση ότι η χώρα θα σταθεί επάξια στην ένδοξη ιστορία της εφόσον δεν την προδώσουν πάλι οι ομόσταυλοι σας στο Μέγαρο της Βουλής.

Αυτά κύριε Σαμαρά και εύχομαι αυτός ο αντιπολιτευτικός άνεμος να κρατήσει γιατί πραγματικά η χώρα τον έχει ΑΝΑΓΚΗ, γιατί όσο αφήνετε όλοι εσείς τους Μητσοτάκηδες να νομίζουν ότι είναι παντοκράτορες τόσο η χώρα θα διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail