Η κατάρα του Assad must go ξαναχτύπησε εις διπλούν - Έχει χαθεί ο λογαριασμός

Freepen.gr - Assad must go, ήταν το μόνιμο σύνθημα αρκετών αρχηγών κρατών αλλά και ανωτέρων αξιωματούχων από το 2012, όταν η συριακή κρίση έλαβε χαρακτηριστικά πολέμου, μέχρι πριν από περίπου 1-2 χρόνια όταν και ο τελευταίος κατάλαβε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Σαρκοζί, Ολάντ, Γάλλοι ΥΠΕΞ, Τζέιμς Κάμερον, Μπάρακ Ομπάμα, Τζον Κέρι, Χίλαρι Κλίντον, Μόρσι, Νταβούτογλου, Ρέντσι, Μάκειν, Χάλει και άλλοι ώστε πλέον οι γνωστές φωτογραφίες που κυκλοφορούν με τη λεγόμενη κατάρα του Ασαντ, να μη χωρούν άλλα πρόσωπα.

Τελευταία πάντως θύματα της κατάρας ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ (που έβριζε χυδαία το Σύριο Πρόεδρο) και η Αγκελα Μέρκελ η οποία αποχώρησε από την αρχηγία του κόμματός της και σε μερικούς μήνες την καγκελαρία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail