Ας αποδυναμώσουμε τους προπαγανδιστές των Arleigh Burke και των F-35 που ΔΕ θα μας δώσουν

Picture source U.S. Navy
Προς τους απανταχού προπαγανδιστές! Κάνετε τεράστιο κακό στην κυβέρνηση και στην χώρα που φουσκώνετε τα πράγματα, αποκρύπτετε την αλήθεια και δημιουργείτε ανεδαφικές προσδοκίες.

υποναύαρχος ε.α.
πρόεδρος Κοινωνίας Αξιών

Όπως ήταν αναμενόμενο και έχει επισημανθεί σε αυτήν την σελίδα,  οι Αμερικανοί δεν μας δίνουν τα Arleigh Burke όπως διερρήγνυαν τα ιμάτια τους οι ανεύθυνοι προπαγανδιστές, δημιουργώντας ανεδαφικές προσδοκίες περί επικείμενης κυριαρχίας μας στην Ανατολική Μεσόγειο, και εκθέτοντας την ηγεσία των Ε.Δ. για τις συνεχείς παλινδρομήσεις στις προτάσεις της (σημειωτέον ότι πολύ σωστά δεν εστάλη ακόμη το συγκεκριμένο LOR στην Αμερικανική πλευρά)!

Και φυσικά ούτε τα F-35 θα μας έδιναν. 

Οι ανεύθυνοι προπαγανδιστές όμως δεν έκαναν τον κόπο καν να ακούσουν με προσοχή τι είπε ο Παϊατ (που σαφώς μετέθεσε το ζήτημα της συγκεκριμένης πρόσκτησης  για το μέλλον), διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενά του και παρουσιάζοντας την πρόκτηση ως ζήτημα ημερών. 

Επίσης απορίας άξιον είναι, γιατί η κυβέρνηση κάνει συνεχώς τα ίδια λάθη με τους Γάλλους και καθυστερεί χωρίς κάποιον προφανή λόγο την υπογραφή για την πρόσκτηση των Rafale όπως συμφωνήθηκε και δημοσιοποιήθηκε δια στόματος πρωθυπουργού! 

Είναι εσφαλμένη τακτική να αδειάζουμε συνέχεια τους Γάλλους (θα μας αδειάσουν κάποια στιγμή κι' αυτοί ως αναξιόπιστους), περιμένοντας να δούμε τι θα μας πουν οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί, καθυστερώντας και ελπίζοντας ότι θα ταυτιστούν κάποια στιγμή τα συμφέροντά τους με τα δικά μας! 

Πέραν τούτου η συνεχής προβολή οιασδήποτε εθνικιστικής κορώνας, επιθετικής υπερβολής και ανεγκέφαλης κουταμάρας που λέει ο κάθε Τούρκος αυλικός του Ερντογάν, ο τρόπος που προβάλλονται όσα λέει και κάνει ο ίδιος ο Ερντογάν (φθάσαμε να κάνουμε πρωτοσέλιδο τον σκύλο του) και  η πλειοδοσία που γίνεται σε απροετοίμαστες ανταπαντήσεις και ανεύθυνες κορώνες από την πλευρά μας, στην ουσία εξυπηρετεί την Τουρκική προπαγάνδα, δημιουργεί φοβίες στον λαό μας και δέος για τον Ερντογάν! 

Κύριε πρωθυπουργέ
Η Κυβέρνηση δεν έχει ανάγκη την προπαγάνδα! 

Αποδυναμώστε τους προπαγανδιστές με την αλήθεια! Μην αφήνετε να μεγαλώνει ο κύκλος του λάθους! 

Στο τέλος, εάν το αφήσετε να κακοφορμίσει, εσείς θα το χρεωθείτε! 

Ο λαός μας εκτιμάει το σθένος και την παλληκαριά της ανάληψης της ευθύνης και της ειλικρίνειας στους ηγέτες του! 

Και προς θεού μην ανακοινώσετε ξανά πράγματα για τα οποία δεν είστε σίγουρος για την εφαρμογή τους είτε τα οποία δεν είναι καλά προετοιμασμένη και έτοιμη η κυβέρνηση να τα υλοποιήσει!

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.