Νορβηγία, η πρώτη χώρα με 23 θανάτους μετά το εμβόλιο

wikistrike.com στις 15-1-2021,

23 θάνατοι αναφέρθηκαν ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού covid, από 25.000 εμβολιασμένoυς.

Ενημέρωση: Η Νορβηγία αναφέρει 23 θανάτους μετά το εμβόλιο. Μετά την εξέταση 13, δείχνουν ότι "οι παρενέργειες των εμβολίων mNR ... μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα θανάτους. Το κοινό νήμα ήταν ότι ήταν ηλικιωμένοι και αδύναμοι. «Οι εκθέσεις μπορούν να δείξουν ότι οι κοινές παρενέργειες των εμβολίων mNR, όπως ο πυρετός και η ναυτία, μπορούν να έχουν οδηγήσει στο θάνατο μερικών αδύναμων ασθενών» ανέφερε ο κύριος ιατρικός σύμβουλος Sigurd Hortemo του νορβηγικού οργανισμού φαρμάκων.

Ως αποτέλεσμα, το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και ο Νορβηγικός Οργανισμός Φαρμάκων τροποποίησαν τον οδηγό εμβολιασμού με νέες οδηγίες.

"Εάν είστε πολύ ευπαθής, πιθανότατα δεν θα πρέπει να εμβολιαστείτε", δήλωσε ο διευθυντής της Νορβηγικής Υπηρεσίας Φαρμάκων Στάιναρ Μάντσεν την Πέμπτη κατά τη διάρκεια ενός μηνύματος για το εμβόλιο προς τους δημοσιογράφους.

-------

 Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο οργανισμός αναφέρει επίσης "4 περιπτώσεις σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων" χωρίς να διευκρινίζει τα συμπτώματα . Αυτός ο όρος έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για τον Μεξικανό γιατρό που αρχικά παρουσίασε σπασμούς και στην συνέχεια ήταν παράλυτος και από τα 4 άκρα για αρκετές ημέρες. Έτσι, όταν μιλούν για "σοβαρή αλλεργική αντίδραση" μπορεί πραγματικά να μην είναι απαραίτητα παροδικές παρενέργειες. Όχι μόνο τοπική ερυθρότητα ή ότι συνδέετε με αλλεργικές αντιδράσεις. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail