Αυτά που γίνονται σήμερα στη Μάνδρα, την Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο είναι η εικόνα από το εφιαλτικό μέλλον μας

Free-Photos / pixabay
Εκεί που λες ότι η κυβέρνηση αυτή έπιασε πάτο, εκεί που λες ότι το σπιράλ του κυβερνητικού αυταρχισμού έφτασε στο τέλος του, έρχεται η πραγματικότητα να σε διαψεύσει και να σε πείσει πως ακόμη δεν έχεις δει τίποτε. 

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Χθες στη Δυτική Αττική, που από την Παρασκευή βρίσκεται σε σκληρο λοκντάουν, αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους, σταματούσαν τα αυτοκίνητα και έκαναν "ισχυρή σύσταση" προς τους οδηγούς να μπουν στην ουρά και να κάνουν το τεστ κορωνοϊου. Επίσης, στα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την Ελευσίνα, τη Μάνδρα και τον Ασπρόπυργο, προβλέπεται η απομάκρυνση των κρουσμάτων από τα ίδια τους τα σπίτια όταν κρίνεται πως η κατ’ οίκον απομόνωση δημιουργεί συνθήκες μετάδοσης του ιού εντός της οικίας, χωρίς να διευκρινίζεται αν αυτό θα γίνεται και χωρίς τη συναίνεση του άμεσα ενδιαφερόμενου. 

Και επιπλέον έχεις και τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να απειλεί τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής πως "θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι - σπίτι". Όσο για τα ΜΜΕ, αυτά αντί να ελέγχουν την εξουσία, ανέλαβαν πρόθυμα τον ρόλο του κυβερνητικού ρουφιάνου και στηρίζουν με ενθουσιασμό αυτά τα δυστοπικά μετρά τύπου Γιουχάν. 

Δυστυχώς, αυτά που γίνονται σήμερα στη Mάνδρα, στην Ελευσίνα και στον Ασπρόπυργο είναι η εικόνα από το εφιαλτικό μέλλον μας: όπως τα τοπικά λοκντάουν στη Βόρεια Ελλάδα τον Οκτώβριο άνοιξαν το δρόμο για την πανελλαδική καραντίνα στις αρχές Νοεμβρίου, έτσι και το ρεσιτάλ αυταρχισμού που βλέπουμε σήμερα στην Δυτική Αττική, πολύ φοβάμαι πως θα το δούμε σύντομα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail