Η Τουρκία αλλάζει τη δημογραφία με Ιρακινούς τρομοκράτες του ISIS στη γη των Κούρδων και των Ασσυρίων στη Σερεκανίγιε!

Freepen.gr - Ο συν-Δήμαρχος της κατεχόμενης Serêkaniyê δήλωσε ότι οι ιρακινές οικογένειες που δεν είχαν ζήσει στην πόλη πριν από την κατοχή της Τουρκίας και των συμμοριών της, τώρα εγκαθίστανται σε αυτή από το τουρκικό κράτος που μεταφέρει οικογένειες του ISIS από το Ιράκ για να αλλάξει τη δημογραφία.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο της Serêkaniyê (Ras al-Ain), το οποίο είναι συνδεδεμένο με το τουρκικό κράτος κατοχής, αποφάσισε να εκδώσει δελτία ταυτότητας σε Ιρακινούς μετανάστες. Υποστηρίζεται ότι η απόφαση επιδιώκει να αλλάξει τη δημογραφική δομή της περιοχής.

Μιλώντας στο Πρακτορείο Ειδήσεων Hawar (ANHA), ο συν-Δήμαρχος της Serêkaniyê, Luqman Isa δήλωσε ότι πριν από τις επιθέσεις εισβολής, πολλοί λαοί διαφορετικών θρησκειών ζούσαν στη Serêkaniyê αλλά όχι ιρακινές οικογένειες μεταναστών. Μετά την εισβολή του τουρκικού κράτους στην περιοχή, οι δυνάμεις κατοχής εγκατέστησαν Ιρακινούς μετανάστες στη Serêkaniyê προκειμένου να αλλάξουν τη δημογραφική δομή, δήλωσε ο Isa και πρόσθεσε:

 "Οι περισσότεροι Ιρακινοί μετανάστες έχουν διασυνδέσεις με το ISIS. Αυτοί οι άνθρωποι διευθετούνται σύμφωνα με το συμφέρον του τουρκικού κράτους από τον λεγόμενο Συριακό Εθνικό Στρατό. Αυτές οι οικογένειες εγκαθίστανται όχι μόνο στη Serêkaniyê αλλά και σε Afrin, al-Bab, Azaz και Girê Spî (Tal Abyad). Από την άποψη αυτή, οι διεθνείς οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να αποτρέψουν τις προσπάθειες του τουρκικού κράτους να αλλάξει τη δημογραφία. Πρέπει να τερματίσουν την κατοχή του τουρκικού κράτους. Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτών των πόλεων πρέπει να επιστρέψουν στα σπίτια τους".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail