Χείμαρρος ο Μάζης: Εμπαίξαμε την Γαλλία και θα το πληρώσουμε. Ψυχίατρο όσοι πανηγυρίζουν τις Βρυξέλλες

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών ήταν καλεσμένος στην εκπομπή KontraNews10 με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη.

► Θέλουν ψυχίατρο όσοι λένε ότι ήταν θετική η απόφαση στην Σύνοδο Κορυφής 

► Η Άγκυρα κέρδισε τον πρώτο γύρο στην Ευρωπαϊκή Κρίση 

► Σε 1,5 χρόνο έχουμε εκλογές στην Γαλλία και βλέποντας ότι η Τουρκία μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα την Τουρκία θα προσπαθήσει να έρθει σε συνεννόηση μαζί του με ανταλλάγματα. 

► Η προσπάθεια της Γαλλίας να έρθει σε στενές σχέσεις με την Ελλάδα έχει αποτύχει. Εμπαίξαμε την Γαλλία και θα το πληρώσουμε. 

► Να χρησιμοποιήσουμε το δικαίωμα Veto 

► Να μην δεχθούμε πολυμερή διάσκεψη Μπορέλ η οποία καταργεί με πολιτικό τρόπο το διεθνές δίκαιο και δίνει πλεονεκτήματα στην Τουρκία με την συμμετοχή χωρών που είναι φιλικές στην Άγκυρα όπως Ιταλία, Μάλτα, Ισπανία

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail