Χοντρό παιχνίδι στη Λιβύη: Αιφνιδιαστική επίσκεψη Αιγύπτιων αξιωματούχων

Freepen.gr - Υψηλόβαθμη αιγυπτιακή αντιπροσωπεία αφίχθη στην πρωτεύουσα της Λιβύης, την Τρίπολη, την Κυριακή, σε επίσκεψη η αντιπροσωπεία της οποίας περιελάμβανε το βοηθό του Υπουργού Εξωτερικών και διακεκριμένο αξιωματούχο ασφαλείας.

Σύμφωνα με το RT Arabic, το οποίο αναφέρθηκε στα μέσα ενημέρωσης της Λιβύης, η αιγυπτιακή αντιπροσωπεία με επικεφαλής τη Γενική Υπηρεσία Πληροφοριών πραγματοποίησε συνάντηση με υψηλόβαθμους αξιωματούχους στην κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας (GNA).

Η επίσκεψη αυτή είναι η πρώτη του είδους της για επίσημη αιγυπτιακή Αντιπροσωπεία στην Τρίπολη από την έναρξη της μάχης για την Τρίπολη μεταξύ των δυνάμεων του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ και των δυνάμεων της κυβέρνησης εθνικής συμφωνίας.

Η επίσκεψη αυτή έρχεται μια ημέρα μετά την επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Άμυνας, Χουλούσι Ακάρ, συνοδευόμενου από τον αρχηγό του Επιτελείου και τους διοικητές του στρατού, στην Τρίπολη σε μια αιφνιδιαστική κίνηση.

Ο τούρκος υπουργός Άμυνας και ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Επικρατείας της Λιβύης, Καλέντ Αλ Μισρί, τόνισαν τη συνέχιση του κοινού συντονισμού μεταξύ Άγκυρας και Τρίπολης για την αντιμετώπιση των δυνάμεων του Εθνικού Στρατού της Λιβύης με επικεφαλής τον Χαλίφα Χαφτάρ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail