Επικεφαλής γιατρός στην Αττάλεια έβαλε...τιμωρία σε νοσηλευτές να γράψουν 500 φορές ότι είναι ηλίθιοι!

Freepen.gr - Η επικεφαλής γιατρός ενός νοσοκομείου στη νότια επαρχία της Αττάλειας απομακρύνθηκε από τη δουλειά της αφού ανάγκασε δύο νοσηλευτές στο Νοσοκομείο να γράψουν 500 φορές ότι είναι ηλίθιοι επειδή εγκατέλειψαν τις θέσεις τους, σύμφωνα με αναφορές τουρκικών ΜΜΕ, αναφέρει το turkishminute.com.

Η Ayşegül Kalkan, επικεφαλής γιατρός στο Κρατικό Νοσοκομείο Kumluca, απομακρύνθηκε από την Επαρχιακή Διεύθυνση Υγείας της Αττάλειας μετά από αναφορές που εμφανίστηκαν στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης που έδειχναν το χαρτί Α4 στο οποίο οι νοσηλευτές έγραψαν 500 φορές "είμαι ηλίθιος. Έφυγα από τη θέση μου".

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στις 13 Δεκεμβρίου όταν οι δύο νοσηλευτές αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους για να σπεύσουν σε έναν ασθενή αφού ενημερώθηκαν πως είχε πέσει.

Ο Υπουργός Υγείας Fahrettin Koca, ο οποίος σχολίασε το περιστατικό την Πέμπτη, δήλωσε ότι η συμπεριφορά της επικεφαλής ιατρού ήταν απαράδεκτη, προσθέτοντας ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάζει τους ανθρώπους από μόνοι τους και να προχωρά σε τιμωρίες.

Οι Τούρκοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης συχνά διαμαρτύρονται για την παρενόχληση από τους ανωτέρους τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail