Χρησμός Αντώναρου για αλλαγή πρωθυπουργού ως το Μάρτιο του 2021!

Σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση προχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος όσον αφορά το δυσάρεστη κατάληξη της Συνόδου Κορυφής. Συγκεκριμένα έγραψε:

Μου το είπαν και το επιβεβαίωσα στο μεταξύ: Το κρίσιμο Συμβούλιο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει προγραμματισθεί να γίνει στις 25 Μαρτίου 2021. Με σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης.
Στην αρχή δεν ήθελα να το πιστέψω. Γιατί -- υπενθυμίζω -- η 25η Μαρτίου 2021 είναι η ημέρα που συμπληρωνονται 200 χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης. 

Προφανώς κανείς στην ελληνική κυβέρνηση -- και στην ελληνική αντιπροσωπεία -- δεν το σκέφθηκε... Η συμβαίνει μήπως κάτι άλλο; Ο Μητσοτάκης το κατάλαβε. Αλλά σου λέει τι με νοιάζει εμένα; Σάμπως θα είμαι Πρωθυπουργός μέχρι τότε; Άστο να το διαχειρισθεί όποιος με έχει διαδεχθεί. Λέτε;

Πάντως η γκάφα διαρκείας αυτής της ανερμάτιστης κυβέρνησης πάει σύννεφο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail