Δύο αινιγματικές αναρτήσεις του Τραμπ στο Twitter βάζουν φωτιά: Φαντασίες ή κάτι ξέρει;

Freepen.gr - Σε δύο αινιγματικές αναρτήσεις στο Twitter προέβη ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump που δείχνουν ότι είτε κάτι γνωρίζει και περιμένει είτε απλά συνεχίζει μία απέλπιδα προσπάθεια. Όπως είναι γνωστό υπάρχει πλήθος καταγγελιών σχετικά με παρασπονδίες όσον αφορά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αρκετές ενδιαφέρουσες ειδήσεις και διορθώσεις αποτελεσμάτων έχουν δει το φως της δημοσιότητας όχι όμως των ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα με δύο αναρτήσεις του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος σημειώνει ότι "θα νικήσουμε" και πως "κάνουμε μεγάλη πρόοδο, τα αποτελέσματα αρχίζουν να έρχονται την επόμενη εβδομάδα, θα κάνουμε και πάλι μεγάλη την Αμερική".

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος θα δείξει. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ορισμένες χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα έχουν πει ότι θα αναμένουν το οριστικό τέλος αυτής της περιπέτειας για να συγχαρούν τον επόμενο πρόεδρο.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail