Το Ισραήλ "δεν έχει την ικανότητα να πολεμήσει κατά μέτωπο το Ιράν": διοικητής δύναμης Quds

Freepen.gr - Ο διοικητής της δύναμης Quds, Ismail  Ghaani, καταδίκασε τη δολοφονία του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα, Mohsen Fakhrizadeh, τονίζοντας ότι ο δράστης της επιχείρησης δε έχει την ικανότητα να προχωρήσει σε πόλεμο κατά μέτωπο με το Ιράν.

"Ο εχθρός δεν έχει τη δυνατότητα να διεξάγει έναν πόλεμο πρόσωπο με πρόσωπο με το Ιράν .. Οι τελευταίες μέρες του Ισραήλ πλησιάζουν και αυτή είναι η τελευταία πνοή των θρασύδειλων και διεθνών κλεφτών του κόσμου", δήλωσε μέσω του επίσημου Twitter του.

Ο Ιρανός ανώτατος ηγέτης, Αγιατολάχ Αλί Χαμενέι, ζήτησε να τιμωρηθούν οι δράστες της δολοφονίας του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα και όσων βρίσκονται πίσω από αυτή.

Επιπλέον, ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχάνι επιβεβαίωσε ότι η δολοφονία του πυρηνικού επιστήμονα, Mohsen Fakhrizadeh, δε θα επιβραδύνει την πυρηνική πορεία του Ιράν και ότι αυτό το περιστατικό δείχνει την έκταση της "απελπισίας του εχθρού", δείχνοντας το δάχτυλο της ευθύνης στο Ισραήλ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail