"Το τέλος του Ισραήλ πλησιάζει": Ιρανός διοικητής δυνάμεων Quds

Freepen.gr - Ο διοικητής της δύναμης Quds της ιρανικής Επαναστατικής Φρουράς, Ισμαήλ Γκαάνι, κατηγόρησε το Ισραήλ ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του εξέχοντος Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα Mohsen Fakhrizadeh, υποσχόμενος ότι "το τέλος του Ισραήλ πλησιάζει.”

"Ο εχθρός δεν τολμά να πάει στον πόλεμο όπως οι άνδρες με το Ιράν, αλλά το τέλος του Ισραήλ πλησιάζει", ανέφερε ο Γκαάνι σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Ισλαμικής Δημοκρατίας για τη δολοφονία της Παρασκευής.

"Αυτή η δολοφονία είναι η τελευταία απελπισμένη προσπάθεια διεθνούς αλαζονείας και κλεφτών", πρόσθεσε.

Ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχάνι κατηγόρησε το Ισραήλ ότι δολοφόνησε τον Ιρανό πυρηνικό επιστήμονα Φαχριζαντέχ.

Το ιρανικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι ο Fakhrizadeh "τραυματίστηκε σοβαρά" όταν οι επιτιθέμενοι στόχευσαν το αυτοκίνητό του προτού συγκρουστούν με τους σωματοφύλακές του σε επίθεση έξω από την Τεχεράνη την παρασκευή.

Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης είχαν ανακοινώσει τη δολοφονία του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα, ο οποίος ειδικευόταν στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail