Επιτέλους! Κάρφωσε άγρια τη Γερμανία ο Δένδιας στο Politico και μπράβο του!

Freepen.gr - Την σκληρή αλήθεια πως η Γερμανία δεν ανταποκρίνεται στον ηγετικό της ρόλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση απορρίπτοντας τις εκκλήσεις της Ελλάδας για επιβολή εμπάργκο όπλων στην Τουρκία, τονίζει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στον ιστότοπο Politico.

«Αδυνατώ να καταλάβω το δισταγμό της Γερμανίας να χρησιμοποιήσει την τεράστια ισχύ που η οικονομία της για να δώσει ένα σαφές παράδειγμα ότι οι χώρες πρέπει να υπακούουν στο διεθνές δίκαιο», τονίζει ο Νίκος Δένδιας και συνεχίζει:

«Καταλαβαίνω το οικονομικό θέμα από τη γερμανική πλευρά, αλλά είμαι βέβαιος ότι και αυτή καταλαβαίνει την τεράστια αντίφαση του να παρέχεις επιθετικά όπλα σε μια χώρα που απειλεί την ειρήνη και τη σταθερότητα δύο χωρών της ΕΕ. Αυτός είναι ο ορισμός της λέξης αντίφασης».

Είναι όμως και το τέλειο παράδειγμα κ. υπουργέ για να αντιληφθεί και ο τελευταίος ότι επί της ουσίας ΔΕΝ υπάρχει Ευρωπαϊκή Ενωση, ει μη μόνο στα χαρτιά. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail