Φαίνεται ότι κάποια drones δεν πετούν και τόσο αθώα πάνω από τα ελληνικά νησιά

Freepen.gr - Η Τουρκική ιστοσελίδα Dogu Akdeniz Politik, που στα ελληνικά σημαίνει πολιτικοί της ανατολικής Μεσογείου, η οποία σύμφωνα με αρκετούς συνδέεται με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μου είπε σε δημοσίευμα στις 18 Νοεμβρίου με τίτλο "χερσαίες, αεροπορικές και ναυτικές βάσεις σε νησιά με ανεπίσημο στρατιωτικό καθεστώς".

Το τούρκικο δημοσίευμα αφού παρουσιάζει την προπαγάνδα των Τούρκων σχετικά με την αμυντική οχύρωση των ακριτικών ελληνικών νησιών. Στη συνέχεια δημοσιεύει πλήθος φωτογραφιών από τα νησιά με αναλυτική παρουσίαση των στρατιωτικών εγκαταστάσεων όπως Αυτά έχουν αποτυπωθεί απόκτησης μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Ενδεικτικά παρουσιάζουμε ορισμένες εξ αυτών. Φαίνεται ότι κάποια drones δεν πετούν και τόσο αθώα πάνω από τα ελληνικά νησιά.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail