Αρμένιος στρατιώτης κατέβασε με το τουφέκι του αζέρικο drone σαν μπεκάτσα;

Freepen.gr - Ένας στρατιώτης από τον στρατό Άμυνας του Artsakh βιντεοσκοπήθηκε αυτή την εβδομάδα, καταρρίπτοντας ένα αεροπλάνο του Αζερμπαϊτζάν με ένα τουφέκι.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τα αρμενικά μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη, ο στρατιώτης από τον στρατό Άμυνας του Artsakh άνοιξε πυρ κατά ενός drone των Αζέρων πιθανότατα παλαιότερης τεχνολογίας, καθώς πετούσε πάνω από τη θέση του στο Καραμπάχ.

Καθώς πυροβολούσε το αεροσκάφος με το τουφέκι του, ο Αρμένιος στρατιώτης προφανώς προκάλεσε μια σοβαρή ζημιά στο drone, καθώς φάνηκε να εκρήγνυται σε φλόγες πάνω από τη θέση του σε ένα άγνωστο σημείο του Καραμπάχ.

Δεν είναι σαφές εάν οι σφαίρες του στρατιώτη προκάλεσαν πραγματικά την έκρηξη, αλλά το βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύο στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, με τους χρήστες να υποστηρίζουν εάν ή όχι αυτό το τουφέκι θα μπορούσε να καταρρίψει ένα AN-2 drone. 



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail