Νυχτερινό "πάρτι" με φυτεμένη βόμβα για τα τουρκικά στρατεύματα στο βορειοδυτικό Χαλέπι

Freepen.gr - Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις καθώς ταξίδευαν μέσω της υπαίθρου του Χαλεπίου την Πέμπτη, όταν τα στρατεύματά τους έπεσαν σε φυτεμένη βόμβα στην άκρη του δρόμου κοντά στην πόλη Αφρίν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της αντιπολίτευσης, ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός (IED) πυροδοτήθηκε κατά μήκος του δρόμου προς την κατεχομενη πόλη Αφριν, προκαλώντας μια ισχυρή έκρηξη στη βορειοδυτική ύπαιθρο του Χαλεπίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα του τουρκικού στρατού υπέστη υλικές ζημιές, ενώ αρκετοί στρατιώτες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο μετά από τραυματισμούς από την έκρηξη.

Καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για αυτή την τελευταία επίθεση. Ωστόσο, ορισμένοι ακτιβιστές έχουν υποψιαστεί ότι διεξήχθη από τις δυνάμεις απελευθέρωσης Αφρίν - Afrin Liberation Forces, μια ομάδα που έχει επιτεθεί τόσο στις τουρκικές στρατιωτικές όσο και στις ισλαμιστικές ομάδες στο παρελθόν. 



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail