Ο Αιγυπτιακός στρατός προειδοποιεί για απειλητικά σχέδια διαίρεσης στην περιοχή

Freepen.gr - Ο Αιγυπτιακός στρατός προειδοποίησε για τα σχέδια διαίρεσης που εκκολάφθηκαν στην περιοχή και αποκάλυψε πώς να τα αντιμετωπίσει, κατά τη διάρκεια σεμιναρίου που διοργάνωσε η λαϊκή και στρατιωτική διοίκηση Αμυντικών Δυνάμεων στο Πανεπιστήμιο Benha.

Κατά τη διάρκεια του συμποσίου, παρουσιάστηκε στο κοινό ένα ντοκιμαντέρ που παρήγαγε το Τμήμα ηθικών υποθέσεων με τίτλο "Πόλεμος του παρόντος", υπογραμμίζοντας τον πρωτοποριακό ρόλο της Αιγύπτου στην καταπολέμηση και αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, ακολουθούμενη από ομιλία ενός από τους στρατιώτες της ενέδρας στη Φαράφρα, στην οποία αναφέρθηκε στις πολεμικές και ηρωικές ενέργειες των αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων για την εξάλειψη της τρομοκρατίας.

Το συμπόσιο περιελάμβανε μια παρουσίαση που υπογραμμίζει τις προσπάθειες της αρχής Μηχανικών για τις αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις μέσω της συμμετοχής της στην υλοποίηση ενός αριθμού μεγάλων αναπτυξιακών έργων σε όλους τους τομείς σε όλες τις πτυχές της Δημοκρατίας.

Η Αίγυπτος έχει κάνει πρόσφατα σημαντικά βήματα στη στρατιωτική της ανάπτυξη, ειδικά στα ναυτικά πεδία, καθώς έγινε η πρώτη χώρα στον αραβικό κόσμο που παρέλαβε υποβρύχια.

Εκτός από το ναυτικό, η αιγυπτιακή Πολεμική Αεροπορία πρόκειται να λάβει νέο εξοπλισμό από τους Ρώσους, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων αεριωθούμενων αεροσκαφών Su-35.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail