Η βουλευτής που θέλει να βγάζει από την πρίζα το μηχανισμό του Ερντογάν στη Γερμανία

Freepen.gr - Η βουλευτής της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής από το Αριστερό Κόμμα Sevim Dağdelen προέτρεψε να αναστείλει η δραστηριότητα της τουρκικής υπερεθνικιστικής ομάδας "Γκρίζοι Λύκοι" στη Γερμανία.

"Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρέπει να ακολουθήσει αμέσως το παράδειγμα της Γαλλίας και να απαγορεύσει την Ομοσπονδία Ενώσεων τουρκικών δημοκρατικών ιδεαλιστών (ADÜTDF), η οποία είναι η ομπρέλα οργάνωση των Γκρίζων Λύκων στη χώρα αυτή", δήλωσε η Sevim Dağdelen.

Η Dağdelen δήλωσε ότι η ομοσπονδία αυτή ωθεί τη Γερμανία σε πόλωση και διαίρεση με προκλήσεις εναντίον Κούρδων, Αρμενίων, Αλεβιτών, Ελλήνων και Εβραίων.

Το ADÜTDF είναι ένας εξτρεμιστικός οργανισμός, με σχεδόν 7.000 μέλη σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις.

Διαβάστε σχετικά > Έτσι κρατά «όμηρο» τη Γερμανία ο Ερντογάν

"Οι Γκρίζοι Λύκοι, μαζί με το δεξιό τουρκικό κόμμα-το Εθνικιστικό Κίνημα, έχουν στενούς δεσμούς με τον κύκλο του τρομοκρατικού προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Θα πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή για τις ισλαμιστικές και φασιστικές οργανώσεις στη χώρα μας. Για το σκοπό αυτό πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Γαλλίας", δήλωσε η Sevim Dağdelen.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail