Άλλο ένα χατίρι που κάνουμε στη Γερμανία - Τι προωθεί το Υπουργείο Παιδείας

analogicus / Pixabay
Η Νίκη Κεραμέως παρουσίασε στο Υπουργικό Συμβούλιο τα νομοσχέδια που πρόκειται να φέρει άμεσα το Υπουργείο Παιδείας. Διαβάζω λοιπόν ότι ένα από αυτά είναι η ίδρυση του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας. Απλά μου σηκώθηκαν οι τρίχες όρθιες. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Επείγει κιόλας φαίνεται, γιατί εδώ δεν έχει καταθέσει νομοσχέδια για άλλα πιο σημαντικά και έσπευσε να καταθέσει την ίδρυση του προπαγανδιστικού οργάνου της Γερμανίας. 

Πριν αναλύσω περί τίνος πρόκειται θα ήθελα να πω στη γερμανόδουλη οσφυοκαμπτική κυβέρνηση, που είμαι πλέον σίγουρη ότι λειτουργεί με μπιλιετάκια των Γερμανών, να μην καρφώνεται τόσο. Την έχουμε πάρει χαμπάρι. Εξαίρεση φαίνεται να αποτελεί ο Δένδιας, ο οποίος μέρα με τη μέρα φαίνεται να διαχωρίζει τη θέση του και να αρνείται να καταστρέψει και την πολιτική του σταδιοδορμία και την χώρα δεχόμενος τον ρόλο του εντολοδόχου της Γερμανικής κυβέρνησης. 

Το Ελληνογερμανικό Ιδρυμα Νεολαίας λοιπόν δεν είναι κάτι καινούριο. Επί Γερμανόφιλου Παπούλια το 2014 έγινε μία συμφωνία, στα ντουζένια της Γερμανίας, όταν η προπαγάνδα στη χώρα ότι μας σώζουν οι Γερμανοί ήταν στα φόρτε της, για την ίδρυση του ιδρύματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ το πάγωσε θέτοντας ως προτεραιότητα την πληρωμή των αποζημιώσεων, μουρμούριζαν οι Γερμανοί επί χρόνια "μα γιατί δεν θέλετε αυτό το ωραίο Ιδρυμα" και ήρθε ο Μητσοτάκης με τους συνεργάτες του να τους κάνει το χατίρι να μην κλαίνε τα τσαμένα, να ετοιμάσουμε την επόμενη γενιά Ελλήνων που θα ξεπουλάνε την χώρα τους και θα αγαπάνε Γερμανία και κατ'επέκταση Τουρκία. 

Κατ'αρχάς τίποτα δεν είναι τζαμπα, και παρά τα λεφτά που θα χώσει η Γερμανία για να δέχεται η ελληνική νεολαία καλύτερα το γερμανικό αγγούρι, συγχωρήστε μου το Γαλλικό του λιμανιού, η Ελλάδα επίσης θα διαθέτει χρήματα για την συντήρηση αυτού του οργάνου προπαγάνδας, που θα ζήλευε και η Ρώσικη κομμουνίλα. Στόχος του ειναι η "βελτίωση της αλληλοκατανόησης μεταξύ των νέων ανθρώπων από την Ελλάδα και τη Γερμανία".

Το φτωχό μου μυαλό δε με βοηθά να καταλάβω τι ακριβώς ανάγκη έχει ο Ελληνας νέος να κατανοήσει τους Γερμανούς και γιατί ας πούμε δεν έχει την αντίστοιχη ανάγκη να κατανοήσει τους Ιταλούς, τους Γάλλους ή τους Ισπανούς. Μήπως γιατί εκείνες οι χώρες δεν έχουν ανάγκη να πληρώσουν αφενός για να ξεχάσουν οι λαοί τα εγκλήματα των ναζί, παλαιών και νεότερων μνημονιακών, κατά της Ευρώπης; Μήπως γιατί οι άλλοι δεν χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλα τους σε πολεμικές αποζημιώσεις; Ή μήπως γιατί η Ελλάδα δεν είναι αποικία τους όπως καλή ώρα μας βλέπει η Γερμανία που έχει υποθηκεύσει όλο τον δημόσιο πλούτο και διορίζει κυβερνήσεις.

Το καλό είναι ότι το 2020-21 δεν είναι 2014. Πολλοί πλέον στην Ελλάδα κάνουν εμετό με τη Γερμανία και όσο πιο πολύ κάνει και πλάτες στους Τούρκους τόσο πιο εμετική την βλέπουμε. Τα ιδρύματα της και άλλα πρακτοριλίκια και προπαγάνδες που χρηματοδοτεί, στην επιθυμία της να λειτουργήσουν ως Δούρειος Ίππος στην ελληνική κοινωνία, δεν έχουν πολύ μέλλον. Ξερνάμε. Απλά. Και με αυτά και με τους Γερμανούς και με τους ξεπουλημένους στη Γερμανία. 

Απλά αίσχος!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail