Γιατί ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει πολλούς λόγους να πανηγυρίζει

janeb13 / pixabay
Αφού επί τέσσερα χρόνια το 90% των ΜΜΕ επιδόθηκε σε σκληρή αντι-τραμπική προπαγάνδα, αφού επί τέσσερα χρόνια οι κολοσσοί των social media λογόκριναν συστηματικά τον Ντόναλντ Τραμπ και άλλες συντηρητικές φωνές, αφού επί τέσσερα χρόνια τα σκάνδαλα και οι πατάτες των Δημοκρατικών υποβαθμίζονταν ή αποκρύπτονταν ενώ οι συκοφαντίες και οι στημένες ιστορίες κατά των Ρεπουμπλικάνων ήταν στην ημερήσια διάταξη, αφού επί τέσσερα χρόνια το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ πολέμησε λυσσαλέα τον Τραμπ, αφού επί τέσσερα χρόνια το Μεγάλο Κεφάλαιο, το Χόλυγουντ, η μουσική βιομηχανία και οι εκατομμυριούχοι αθλητές έδωσαν ρέστα κατά του Προέδρου, αφού οι Δημοκρατικοί κατέφυγαν σε αμφισβητούμενες-για να το θέσω κομψά- εκλογικές μεθόδους (βλέπε επιστολικές ψήφοι), τελικά και με τα χίλια ζόρια, ο εκλεκτός των φιλελεφτ ελιτ Τζο Μπάιντεν κατάφερε να εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ (αν δεν ανατραπεί αυτό το αποτέλεσμα από τα δικαστήρια). 

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Ειλικρινά, αν ήμουν στην θέση σας φιλελέδες, δεν θα είχα και πολλούς λόγους για να πανηγυρίζω για μια νίκη που κατακτήθηκε με τέτοια μέσα. 

Για την καταστροφική ατζέντα του Μπάιντεν, η οποία απειλεί τα ίδια τα θεμέλια του Δυτικού Πολιτισμού, τα έχω γράψει και παλαιότερα (εδώ https://www.facebook.com/tilemachos.chormovitis/posts/10159001227826757 και εδώ https://www.facebook.com/tilemachos.chormovitis/posts/10159082651426757 ) και δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνομαι. Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι πως υπάρχουν στοιχεία σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση που μπορούν να μας κάνουν να αισιοδοξούμε όλους εμάς που δεν πετάμε την σκούφια μας με τις φιλελεφτ πολιτικές. Πρώτα απ' όλα, οι Ρεπουμπλικάνοι κάθε άλλο παρά αποδυναμωμένοι βγαίνουν από αυτές τις εκλογές. Ο Ντόναντ Τραμπ συγκέντρωσε πάνω από 70 εκατόμμυρια ψήφους, ενισχύοντας σημαντικά το ποσοστό του σε σχέση με τις εκλογές του 2016 και επίσης αύξησε την επιρροή του σε μειονότητες και πληθυσμιακές ομάδες που μέχρι τώρα δεν ψήφιζαν Ρεπουμπλικάνους (βλέπε μαύροι, ισπανόφωνοι κτλ ). 

Έτσι, ο "ρατσιστής" Τραμπ έχει καταφέρει να οικοδομήσει μια πλατιά συμμαχία ανθρώπων όλων των φυλών και θρησκευμάτων που αντιτίθενται στις πολιτικές του φιλελεφτ κατεστημένου. Αν αυτή η συμμαχία διατηρηθεί, οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν πολλούς λόγους για να αισιοδοξούν για τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Επίσης, οι Δημοκρατικοί όχι μόνο δεν μπόρεσαν -όπως όλα δείχνουν- να πάρουν τον έλεγχο της Γερουσίας αλλά έχασαν και πολλές έδρες στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας ότι στο Ανώτατο Δικαστήριο υπάρχει συντηρητική πλειοψηφία, δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι ο πιο αδύναμος πρόεδρος των τελευταίων δεκαετιών και ότι θα δυσκολευτεί πολύ να περάσει την ατζέντα του. 

Και βέβαια αξίζει να αναρωτηθούμε, μετά την αποχώρηση του Τραμπ, τί θα ενώνει πια ένα τόσο ετερόκλητο κόμμα όπως το Δημοκρατικό; Τί θα ενώνει τους λακέδες της Γουολ Στριτ με τους Αντιφάδες και τους μαρξιστές του BLM;
Όπως όλα δείχνουν, το ιδεολογικό ρεύμα που στέκεται απέναντι στην πολιτική ορθότητα, στον κορωνο-φασισμό, στην ανεξέλεγκτη μαζική μετανάστευση και στην οικοδόμηση λίγων, συγκεντρωτικών υπερεθνικών κρατών, δεν ήταν ένα παροδικό φαίνομενο αλλά ήρθε για να μείνει. Και αν ο Τραμπ έχασε, σύντομα θα βρέθει κάποιος άλλος για να το εκφράσει. Τελικά, η Παλινόρθωση των φιλελεφτ Βουρβόνων ίσως να είναι πολύ πιο σύντομη απ' όσο φαντάζονται οι οπαδοί τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail