Οι Ρώσοι εντόπισαν και οι Σύριοι πιλότοι πήραν αμπάριζα τους φίλους της Τουρκίας

Freepen.gr - Το πρωί του Σαββάτου, οι συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις εξαπέλυσαν ισχυρή επίθεση στις θέσεις των μαχητών που στηριζεί η Τουρκία και των τζιχαντιστών συμμάχων τους στη νότια ύπαιθρο του Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με μια πηγή του almasdarnews στη Hama, η αραβική Πολεμική Αεροπορία της Συρίας (SyAAF), με τη βοήθεια των Ρώσων συμμάχων της, ξεκίνησε μια επίθεση στις θέσεις της Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS), σκοτώνοντας και τραυματίζοντας δεκάδες τρομοκράτες.

Η πηγή ανέφερε ότι τα ρωσικά αναγνωριστικά αεροσκάφη παρακολουθούσαν στενά τις κινήσεις της Hay'at Tahrir Al-Sham στο Jabal Al-Zawiya πριν ανακαλύψουν μια βάση τους κοντά στην πόλη Sarjah.

Ανέφερε ότι οι επιθέσεις της συριακής Πολεμικής Αεροπορίας είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή έξι τρομοκρατικών θέσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας αποθήκης όπλων και ενός κέντρου διοίκησης και ελέγχου.

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο εκτιμώμενος αριθμός νεκρών είναι μεταξύ 20 και 30, με αρκετούς περισσότερους τραυματίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail