Τελικά δε διασύρθηκε ο Νότης, αλλά το δημοκρατικό πολίτευμα

Ο Νότης πήρε το μάθημά του και μαζί στάλθηκε ένα μήνυμα στην κοινωνία. Με τις χειροπέδες σε πρώτο πλάνο, μοστράρει σε όλα τα δημοκρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας ο Νότης Σφακιανάκης και διαπομπεύεται, δημόσια, όχι για τα δυο γραμμάρια κοκαΐνης που βρήκαν πάνω του, ούτε για τη ληγμένη άδεια του όπλου του. Πληρώνει το τίμημα να είναι ανυπότακτος και αντιδραστικός απέναντι στο μιντιακό σύστημα της χώρας. 

Κρικόρ Τσακιτζιάν

Με μαεστρία πάτησαν όλοι πάνω στις ακροδεξιές πολιτικές πεποιθήσεις του κι άρχισε από καιρό η προσπάθεια αποδόμησής του. Δεν μπόρεσαν να τον δικάσουν για τις ιδέες του και τον κατακρεούργησαν για τις αδυναμίες του. 

Αυτά είναι τα λάθη που πληρώνει σήμερα ο Σφακιανάκης. 

Στο παρελθόν συνελήφθη πολύ γνωστός τηλεπαρουσιαστής με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του, αλλά έπεσε στα μαλακά, χωρίς φυσικά τη διαπόμπευση τύπου Σφακιανάκη. 

Ο ανακριτής αποφάνθηκε ότι οι κατηγορίες που τον βάρυναν ήταν κατοχή ναρκωτικών για προσωπική χρήση, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της απόκρυψης του ονόματός του. Βλέπετε ήταν αγαπητός στο σύστημα των ΜΜΕ, γι’ αυτό και συνεχίζει ακάθεκτος την καριέρα του. 

Για το Νότη δεν ίσχυσε κάτι τέτοιο, λες και τα δυο γραμμάρια τα είχε για εμπόριο.

Άλλος πάλι γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο, πιάστηκε στα πράσα προ καιρού να κλέβει κινητό τηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί δυο φορές για κατοχή ναρκωτικών. Κι αυτός προφυλάχθηκε και απέφυγε τη δημόσια διαπόμπευση, ενώ το μιντιακό σύστημα τον αντιμετωπίζει με συμπόνια. 

Ο Νότης όμως, πριν ακόμη πάει στον εισαγγελέα, είχε κρεμαστεί στα μανταλάκια, από την ώρα που μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα. 

Το ανθρωποφάγο κοινό έπρεπε να ικανοποιηθεί. 

Για το Νότη εφαρμόστηκε ο νόμος του ΛΙΝΤΣ. Ένας δημόσιος διασυρμός ενός τόσο διάσημου προσώπου που έδειχνε ατρόμητο, και ότι δεν φοβόταν κανένα, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να βγουν από το μαντρί και να μην υποστούν τις συνέπειες. 

Τελικά αν το δει ψύχραιμα κανείς, δεν διασύρθηκε ο Νότης, αλλά το δημοκρατικό πολίτευμα, που εννοεί να εφαρμόζονται οι νόμοι αλά καρτ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail