Τους περισσεύουν 5 δις να κλείσουν μέσα τους υγιείς, αλλά όχι για να ανοίξουν ΜΕΘ και νοσοκομεία

Atlantios / pixabay
Αν τους περισσεύουν 5 δις για τον περιορισμό των υγιών, θα τους περίσσευαν για να έχουν 1000 ΜΕΘ για κορωνοϊό για μια χώρα 10.000.000 και όχι 1000 και κάτι ψιλά συνολικά. Κλείνουν τη χώρα με 588 κρούσματα στην Αττική των 5 εκατομμυρίων, δλδ όχι ασθενείς ή σε ΜΕΘ και με 179 διασωληνωμενους πανελλαδικά.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Αν τους περισσεύουν 5 δις για να περιορίσουν τον υγιή πληθυσμό, θα τους περίσσευαν για να θωρακίσουν γηροκομεία και νοσοκομεία. Δεν το έκαναν γιατί δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την πλέμπα.

Τα στοχευμένα μέτρα, η προστασία αυτών που πραγματικά απειλούνται από τον ιό, ηλικιωμένων και ευπαθών απαιτούν προγραμματισμό και ηγετικές ικανότητες όπως και ενδιαφέρον για τη χώρα και το λαό.

Το να κλείνεις μια χώρα μέχρι ο ιός να κάνει τον κύκλο του και να περιοριστεί για να ξανανέβουν τα κρούσματα με το που θα ανοίξει η χώρα, είναι η πιο εύκολη λύση για μια κυβέρνηση που δε δίνει δεκάρα τσακιστή για την πλέμπα. Στην τελική θα της πετάει το ότι την έσωσε από έναν ιό που ούτως ή άλλως δεν απειλούσε τη συντριπτική πλειοψηφία. Από κει και πέρα ας φάει παντεσπάνι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail