Πιστώθηκαν 410 εκ. ευρώ σε επιπλέον 97.662 δικαιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 4

anaterate / pixabay
Πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 97.662 δικαιούχων του 4ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, ποσό ύψους 410 εκατ. ευρώ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Οικονομικών.

Έτσι, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα από την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την υποβολή αιτήσεων, ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων που έχουν λάβει τη χρηματοδότηση ανέρχεται σε 319.835, στους οποίους έχει καταβληθεί άμεση ενίσχυση ύψους 1,53 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), μέχρι σήμερα, 364.244 επιχειρήσεις έχουν υποβάλει, μέσω της πλατφόρμας “myBusinessSupport” (www.aade.gr/mybusinesssupport), την αίτηση χορήγησης της ενίσχυσης. Η προθεσμία υποβολής λήγει την προσεχή Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail