1520 εκεί; Σε ένα χωράφι εδώ παραδίπλα είναι τρεις επάνω σε μια ελιά και δυο από κάτω!

Clikkity / pixabay
1520 εκεί; Σε ένα χωράφι εδώ παραδίπλα είναι τρεις επάνω σε μια ελιά και δυο απο κάτω! Πολύ μεγάλη συγκέντρωση, ο ενας μάλιστα τραγουδάει και κομμουνιστικά και ανθυγιεινά τραγούδια «Είμαστε δυο είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς» Να έρθουν τα ΜΑΤ γρήγορα να κατάσχουν αλυσοπρίονα, ραβδιστικα, και τις ελιές από τα δέντρα. 

Αν εχει δε δουλεία η αστυνομία, ας έρθει η ΕΣΑ, η Γκεστάπο, η Σταζι, η ΚGB…Δεν μπορεί να βγάζει διατάγματα η κυβέρνηση και να μου συγκεντρώνονται ολες οι αναρχικές δυνάμεις, που μπορεί να διασπείρουν τον ιο και τα κομμουνιστικά ιδεώδη στα χωράφια. Ελλάς Ελλήνων Νομοταγών! 

Επειδή δε μου δίνεται η ευκαιρία να ρουφιανεψω λιγάκι παραπάνω. Εδώ απέναντι στην πολυκατοικία μένει μια οικογένεια με δυο παιδιά! Αυτοί οι αντίχριστοι οι ψεκασμένοι κε Χαρδαλια μου μάλλον δεχτήκαν επίσκεψη στο σπίτι τους, δήθεν κατι κουμπάρους και κάθονται στο μπαλόνι 6-7 άτομα μαζι. Έχουν και κατι μπουκάλια μπύρα πολύ ύποπτα! Μπορεί να τα κάνουν και τίποτε βόμβες μολότοφ στο τέλος ! 

Έλατε γρήγορα να τους συλλάβετε! Δε θα υποστούμε εμείς ιούς, κορονοιους και κομμουνισμούς για χάρη αυτών των αναρχικών! Εμεις είμαστε νομοταγείς πολίτες κε Χαρδαλια μου! Ο καθένας κλειδωμένος στο δωμάτιο του και ακούμε όλοι εμβατήρια, για να δείξουμε με κάθε τρόπο τον εθνικόφρονα και υγιεινό τρόπο σκέψης μας! 

Οι χούντες πλέον δε θέλουν τανκς, οι χούντες σήμερα, θέλουν πούντες, ιούς και γρίπες. «Ωρε Γιώργο Παπαδόπουλε, κράτα τα κλειδιά κράτα τα γερά».


Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail