Οι Ρώσοι έδιωξαν τους Τούρκους και τα Sukhoi έκαναν φασίνα από αέρος στο νότιο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε νέες αεροπορικές επιδρομές στη βορειοδυτική περιοχή της Συρίας την Τρίτη, καθώς τα πολεμικά της αεροσκάφη στόχευσαν τις δυνάμεις της Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS) στο Idlib.

Σύμφωνα με μια αναφορά τοπικής πηγής, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία στόχευσε σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις της Hay'at Tahrir Al-Sham, μαζί με ένα κονβόι που προσπαθούσε να φτάσει στις πρώτες γραμμές στο Jabal Al-Zawiya.

Η έκθεση ανέφερε ότι τα ρωσικά αναγνωριστικά αεροπλάνα εξέτασαν την περιοχή και παρακολούθησαν τις κινήσεις της Hay'at Tahrir Al-Sham πριν τα πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποιήσουν μια καταστροφική επίθεση στις τζιχαντιστικές δυνάμεις το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία κατέστρεψε μια συνοδεία οχημάτων, περίπου 8-10, που κατευθύνονταν προς τις πρώτες γραμμές στο μέτωπο του Ιντλίμπ.

Αυτός ο τελευταίος γύρος αεροπορικών επιθέσεων από τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία έρχεται την ίδια στιγμή που ο τουρκικός στρατός αποσύρεται από τέσσερις θέσεις παρατήρησης στις επαρχίες Ιντλίμπ και Χάμα που επί του παρόντος πολιορκούνται από τον Συριακό Αραβικό στρατό (SAA).

Πηγή του Συριακού Στρατού ανέφερε ότι η αποχώρηση των Τούρκων από αυτά τα παρατηρητήρια έγινε κατόπιν αιτήματος των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες προηγουμένως διαπραγματεύονταν με την Αγκυρα για την παράδοση αυτών των σημείων στην κυβέρνηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail