Ακιντζί: Πράκτορες του Ερντογάν απείλουν εμένα και την οικογένειά μου

Freepen.gr - Ο ηγέτης των τουρκοκυπρίων, Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε σε ζωντανή μετάδοση την Παρασκευή ότι άνθρωποι που εργάζονται για τον Τούρκο πρόεδρο τον απείλησαν και προσπάθησε να τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής στο ψευδοκράτος.

«Μου είπαν," θα ήταν καλύτερο για εσάς, την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας αν δεν ήσασταν υποψήφιος», δήλωσε ο Ακιντζί σε μια ζωντανή εκπομπή στο TV 2020, ένα τοπικό δίκτυο. Ο Ακιντζί επανέλαβε τους ισχυρισμούς του αργότερα την ίδια ημέρα, κατά τη διάρκεια ντιμπέιτ, επισημαίνοντας τους "πράκτορες που είναι υπεύθυνοι για τη συλλογή πληροφοριών για την Τουρκία" ως πηγή της απειλής.

Η τουρκική πρεσβεία στα κατεχόμενα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Ακιντζί, αναφέροντας ότι είναι αναληθείς και ανησυχητικοί. Η δήλωσή ανέφερε ότι οι ισχυρισμοί του Ακιντζί γεννήθηκαν από μια κακοπροαίρετη στάση απέναντι στην Τουρκία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail