Το Πακιστάν καλεί τον Γάλλο πρεσβευτή για εξηγήσεις για τις δηλώσεις Μακρόν!

FarkhodVakhob9TJK9 / pixabay
Freepen.gr - Το Πακιστάν κάλεσε τον Γάλλο πρεσβευτή στο πλαίσιο δηλώσεων που θεωρούσε εχθρικές προς το Ισλάμ από την πλευρά του Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν μετά τη δολοφονία ενός δασκάλου που επέδειξε σατιρικές εικόνες του Μωάμεθ.

Ο Πακιστανός υπουργός Εξωτερικών Shah Mohammad Qureshi δήλωσε στον Geo TV ότι" καλεί τον Γάλλο πρεσβευτή να καταγράψει τη διαμαρτυρία ενάντια στην εκστρατεία κατά του Ισλάμ", προσθέτοντας ότι "τα πολιτισμένα έθνη έχουν σεβασμό για τα συναισθήματα των μουσουλμάνων”. Βέβαια ο υπουργός θα έχει ενδιαφέρον να μας πει για το πως αντιμετωπίζει η χώρα του τη χριστιανική θρησκευτική πακιστανική κοινότητα.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν είχε δηλώσει στο Reuters πως "ένας πολίτης σκοτώθηκε σήμερα επειδή ήταν δάσκαλος και δίδασκε στους μαθητές την ελευθερία της έκφρασης" μιλώντας για επίθεση της ισλαμικής τρομοκρατίας.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail