Η παρακαταθήκη του Γιώργου Δελαστίκ: Οι Ελληνες αποδείξαμε ότι δεν είμαστε ούτε ραγιάδες, ούτε γερμανοτσολιάδες

Freepen.gr - Ο αείμνηστος πλέον Γιώργος Δελαστίκ υπήρξε μια γνήσια αριστερή αλλά και πατριωτική γραφίδα. Ανέλυε σε βάθος τα θέματα με τα οποία καταπιανόταν και παρακολουθούσε την παγκόσμια επικαιρότητα. 

Του ευχόμαστε καλό Παράδεισο και υπενθυμίζουμε το πόσο λεβέντικα στάθηκε μόνος του απέναντι σε ένα φιλοευρωπαϊκό πανέλ (αυτής της Ενωσης που χαϊδεύει την Τουρκία) υποστηρίζοντας με επιχειρήματα και ηρεμία την άποψή του.

Μπορεί η συνέχεια των πράξεων της ελληνικής κυβέρνησης να μην τον δικαίωσε, ωστόσο αξίζει να θυμηθούμε τι είχε πει για τον ελληνικό λαό ειδικά σε μια εποχή κατά την οποία η Γερμανία διαδραματίζει βρώμικο ρόλο κατά της χώρας μας και υπέρ της Τουρκίας:

«Πρέπει να σας πω ότι αισθάνομαι βαθιά περήφανος απόψε που είμαι Έλληνας. Αυτό το οποίο έκανε ο ελληνικός λαός απόψε με όλα τα σκυλιά να αλυχτάνε εναντίον του είναι μεγαλοπρεπής κίνηση. Αποδειχθήκαμε αντάξιοι της ιστορίας που φέρουμε. Δεύτερον απόψε γελοιοποιήθηκαν κυριολεκτικά οι δημοσκόποι, είμαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που προσπαθούσα να παρηγορήσω ακόμη και τη γυναίκα μου η οποία μόλις είδε στις 19:00 τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων μου λέει τόσο μικρή θα είναι η διαφορα; Της είχα πει ότι η διαφορά θα είναι 60-40 όχι βασιζόμενος σε δημοσκοπήσεις αλλά σε ένα απλό πολιτικό κριτήριο. Αποδείχτηκε ότι ο ελληνικός λαός δεν ήταν, δεν είναι ραγιάς, δεν είναι γερμανοτσολιάς».

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail