Παίζουν με την υπομονή του Ιράν: Τέσσερις ρουκέτες έσκασαν σε ιρανικό έδαφος

Freepen.gr - Το ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων Mehr ανέφερε ότι ένα βλήμα πυροβολικού προσγειώθηκε κοντά σε μια κατοικημένη περιοχή στο βορειοδυτικό Ιράν, ως αποτέλεσμα των συγκρούσεων στην περιοχή Καραμπάχ μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν.

Το πρακτορείο δήλωσε ότι ένας πυραύλος έπεσε κοντά σε μια κατοικημένη περιοχή κοντά στο Khoda Afarin, το οποίο βρίσκεται στην ανατολική επαρχία του Αζερμπαϊτζάν του Ιράν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα. Ωστόσο αυτό το τελευταίο περιστατικό στην ανατολική επαρχία του Αζερμπαϊτζάν του Ιράν είναι το τέταρτο του είδους του.

Η ιρανική αστυνομία είχε ενημερώσει τους συνοριοφύλακες στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν για το περιστατικό, προειδοποιώντας τους να μην ανταλλάζουν πυρά κοντά σε ιρανικό έδαφος.

Πριν από αυτό το περιστατικό, ο ιρανικός στρατός αναχαίτισε δύο αεροσκάφη τις τελευταίες 48 ώρες στις επαρχίες του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν και του Αρνταμπίλ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail