Παγερός Ασαντ για τα περί δολοφονίας του από τις ΗΠΑ: Αυτά συνηθίζουν μετά το Β' ΠΠ

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ σχολίασε τον προηγούμενο ισχυρισμό του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι εξέτασε το ενδεχόμενο να τον δολοφονήσει το 2017, λέγοντας ότι τέτοιες δηλώσεις του Αμερικανού ηγέτη "δε σημαίνουν τίποτε ούτε τον ενοχλούν.”

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Zvezda της Ρωσίας, ο Ασαντ απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με αποσπάσματα από το βιβλίο "φόβος: Ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο".

Ο Άσαντ είπε στον ερευνητή ότι "όλες οι δηλώσεις που έγιναν δεν μας αφορούν καθόλου και δεν μας ενοχλούν. Δεν τις αισθανόμαστε. Αυτή είναι μια αμερικανική ομιλία προς τους Αμερικανούς".”

Ο Άσαντ συνέχισε: "Αν πάμε στις πρόσφατες δηλώσεις του Τραμπ που αναφέρονται στο προαναφερθέν βιβλίο, δεν είναι κάτι περίεργο, ούτε κάτι καινούργιο, διότι η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Ψυχρό Πόλεμο και από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι σήμερα είναι μια πολιτική ηγεμονίας, μια πολιτική πραξικοπημάτων, μια πολιτική δολοφονιών και μια πολιτική πολέμων. Αυτό είναι φυσιολογικό".

Πρόσθεσε: "ο Τραμπ δεν ανέφερε τίποτα νέο, αντίθετα, πρέπει να συμφωνήσουμε ότι ο Τραμπ έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα επειδή εξέθεσε το αμερικανικό σύστημα. Για εμάς, είναι εκτεθειμένος, αλλά κρυβόταν με μερικές όμορφες μάσκες από το να μιλάει για δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα και παρόμοια πράγματα".

Σε προηγούμενη συνέντευξή του στο Fox News, ο Τραμπ δήλωσε ότι εξέταζε τη δολοφονία του Assad, αλλά ο Υπουργός Άμυνας του τότε, Jim Mattis, δεν συμφώνησε με την κίνηση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail