Οι Αζέροι μαρτύρησαν στα χέρια του λοχαγού Μαρτιροσιάν που έβγαλε οφ έπτα τανκς!

Freepen.gr - Η εκπρόσωπος του υπουργείου Αμυνας της Αρμενίας, Σούσαν Στεπανιάν μετέφερε μερικές ακόμη ιστορίες ηρωισμού από την πρώτη γραμμή του πολέμου.

Στις 2 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της επίθεσης των Αζέρων στην αμυντική ζώνη του Στρατού, ο λοχαγός Gegham Martirosyan, αξιολόγησε σωστά την κατάσταση και την κατεύθυνση της επίθεσης, χτύπησε και κατέστρεψε επτά εχθρικά άρματα μάχης, αναγκάζοντάς τους επιτιθέμενους να υποχωρήσουν σε πανικό.

Ομοίως ο λοχίας Sahak Mkhitaryan, χτύπησε και κατέστρεψε δύο άρματα μάχης, ενώ ο Ashot Yesayan, ο λοχίας, χτύπησε και κατέστρεψε δύο άρματα μάχης και δύο τροχοφόρα οχήματα. Τα χτυπήματα ακριβείας των στρατιωτών προκάλεσαν τον πανικό των επιτιθέμενων αναχαιτίζοντάς τους.

Την ίδια ημέρα, ο ταγματάρχης Hayaser Dallakyan χτύπησε και κατέστρεψε δύο άρματα μάχης, παρεμποδίζοντας την πρόοδο των επιτιθέμενων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail