Διορίστηκε στη Βουλή κι η Ζαρούλια βρε...χαζούλια

hugo_petitjean / pixabay
Διορίστηκε λοιπόν στη Βουλή κι η Ελένη Ζαρούλια. Επί επτά χρόνια την επισκεπτόταν ως βουλευτής. Τώρα ως υπάλληλος που θα απολαμβάνει όλα τα προνόμια. Όπως καταλαβαίνετε η...τακτοποίηση στο Δημόσιο είναι μια νοοτροπία που διαπερνά οριζόντια όλο το κομματικό τόξο, όσο ακραία κι αν βρίσκεται.

Του Στρατή Μαζίδη

Βέβαια η Χρυσή Αυγή έπαιξε τον κρίσιμο ρόλο της πριν από οκτώ και κάτι χρόνια, εκτός του ότι ενοχοποίησε έννοιες όπως ο πατριωτισμός. Απλά όταν άρχισε να ξεφεύγει από τα καλούπια για τα οποία την προόρισε το σύστημα, μαντρώθηκε.

Διαβάζουμε λοιπόν στα ΜΜΕ ότι: 

Σύμφωνα με το ΦΕΚ του διορισμού, η Ελένη Ζαρούλια διορίζεται με βάση τον κανονισμό της Βουλής ο οποίος σε δύο άρθρα του προβλέπει ότι υφίσταται η δυνατότητα σε πρώην προέδρους κοινοβουλευτικών ομάδων να ορίζουν μετακλητούς στην Βουλή των Ελλήνων.

Έτσι λοιπόν το "αίμα-τιμή-χρυσή αυγή" μετεξελίσσεται σε "θέση-βουλή-καλοί μισθοί". Ο διορισμός της σημαίνει επίσης ότι ο σύζυγος το πήρε απόφαση πως το κόμμα του δεν πρόκειται να επανέλθει.

Κι αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει να βρω τον Κουβέλη, τον Καμμένο, το Θεοδωράκη ή το Λεβέντη, μήπως ως πρόεδροι Κ.Ο. έχουν την ευγενή καλοσύνη να με διορίσουν στη Βουλή.

Καμία ιδεολογία δεν είναι τελικά υπέρτερη του "να πιάσουμε την καλή". Να ακυρωθεί τώρα αυτός ο άθλιος κανονισμός και αυτές οι...δυνατότητες. Τόσο έργο παράγει πια αυτή η Βουλή ώστε ακόμη και τελειωμένα πολιτικά πρόσωπα να μπορούν διορίζουν;

ΥΓ: Το "χαζούλια" στον τίτλο χρησιμοποιείται μόνο για λόγους ομοιοκαταληξίας. Κανείς μας δεν είναι χαζούλης. Όλοι καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι παίζει. 

ΥΓ2: Το ότι όπως διαβάζουμε σε νεώτερη ενημέρωση, το Μαξίμου κινείται για να ακυρώσει το διορισμό, δε σημαίνει πως όλα διορθώθηκαν. Ο κανονισμός πχ θα εξακολουθήσει να υφίσταται; Κι όσοι βολεύτηκαν;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail