Η ερώτηση Στάρμερ στον Τζόνσον που δε βρέθηκε πολιτικός στην Ελλάδα να κάνει στο Μητσοτάκη

Queven / pixabay
Αυτήν την εβδομάδα στη Βρετανία, ο Μπόρις Τζόνσον έφερε νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι θρυλικές παμπς θα κλείνουν από τις 10 το βράδυ για να περιοριστεί η επιδημία του κορωνοϊού. Και ο αρχηγός των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ, που μέχρι τώρα υποστήριξε όλα τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης, του έκανε μια απλή ερώτηση: υπάρχει κάποια επιστημονική μελέτη που να δείχνει την αποτελεσματικότητα αυτού του μέτρου; Φυσικά, απάντηση δεν πήρε. 

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Στην Ελλάδα πάλι, όπου η κυβέρνηση κάθε εβδομάδα επιβάλλει και νέα απαγορευτικά μέτρα, τα οποία όμως δεν φαίνεται να κάνουν και σπουδαία δουλειά, δεν βρέθηκε ένας πολιτικός για να θέσει στον πρωθυπουργό αυτό το απλό πλην όμως ζωτικό ερώτημα που έθεσε ο Στάρμερ στον Τζόνσον. 

Αντίθετα, τα νέα μέτρα δε συζητούνται καν στο κοινοβούλιο, τα ΜΜΕ τα στηρίζουν με φανατισμό και ο αξιοθρήνητος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ακόμη πιο αυστηρές και ακόμη πιο παράλογες απαγορεύσεις. 

Και έτσι με τις ευλογίες όλου του πολιτικού και μιντιακού κατεστημένου, η επιδημία εξαπλώνεται, οι ατομικές μας ελευθερίες παραβιάζονται και η οικονομία μας καταστρέφεται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail