Ερντογάν: Δε θα παραδοθούμε στο πλιάτσικο της Ελλάδας στη Μεσόγειο!

Freepen.gr - «Στην Ανατολική Μεσόγειο, αντί να παραδοθούμε στο πλιάτσικο της Ελλάδας και της ελληνοκυπριακής πλευράς (εννοεί την Κυπριακή Δημοκρατία), είναι απαραίτητο να παραμείνουμε στο δίκαιο και τον νόμο» ανέφερε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε συνάντηση του ΑΚΡ στην Καισάρεια.

Επίσης ανέφερε πως ένας χάρτης αρκεί προκειμένου να αποδείξει η χώρα του το δίκαιο.

«Ακόμη και κοιτάζοντας τον χάρτη της Ανατολικής Μεσογείου με την άκρη ενός ματιού είναι αρκετό για να καταλάβει την ορθότητα της θέσης της Τουρκίας. Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τα δικά μας σχέδια μέχρι όσοι είναι εναντίον μας να ενεργήσουν σύμφωνα με το νόμο και το νόμο» και συμπλήρωσε:

«Τα 405 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου που βρήκαμε στη Μαύρη Θάλασσα, που αντιστοιχεί σε 80 δισεκατομμύρια δολάρια στη σημερινή αξία, αύξησαν τις ελπίδες μας για γεώτρηση στη Μεσόγειο θάλασσα».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail