Η πλέον προσβλητική απόφαση της κυβέρνησης στην πιο κρίσιμη συγκυρία

Η Κυβέρνηση διά του εκπροσώπου της κ. Πέτσα ανακοίνωσε περιχαρής και βέβαιη ότι κάνει το καθήκον της αφού ΔΕ θα παραστεί στη Δοξολογία ανήμερα της εθνικής μας εορτής, κατόπιν και σχετικού καλέσματος του Ιερώνυμου, λόγω κορονοϊού.

Ελένη Παπαδοπούλου

Η κυβέρνηση βέβαια ήξερε να στέλνει αντιπροσωπεία στα πανηγύρια των 20000 και να είναι αγκαλιά με τους αντίφα, έξω από τα δικαστήρια, δηλώνοντας ότι έτσι πολεμούν τους ντεμέκ ναζί. Να πάει την ημέρα εθνικής εορτής σε μία εκκλησία τεραστίων διαστάσεων να τιμήσει τους πραγματικούς αγωνιστές κατά του ναζισμού που αιματοκύλησε τον κόσμο, δεν μπορεί, γιατί φοβάται τον κορονοϊό. Αυτά τα άθλια φοβικά ανθρωπάρια που δεν σέβονται τίποτα και φοβούνται μην πάθουν μυξούλες θα ηγηθούν στρατεύματος και θα λάβουν πολιτικές αποφάσεις σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία.

Επειδή η απόφαση αυτή είναι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ για όλους μας, είναι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ για την χώρα, την ιστορία της, το Εθνος, τους νεκρούς, την ανθρωπότητα την ημέρα της δοξολογίας να πάει κάποιος να πιάσει τον Μητσοτάκη από το αυτί, το μαλλί, τον γιακά, να του βάλει πέντε μάσκες και στολή αστροναύτη, και σε αυτόν και στον υπουργό Εθνικής Αμύνης, δεν ντρέπεται λίγο που συμφώνησε κιόλας, με τον Τούρκο μέσα στη χώρα, και να τους σύρει μέχρι την Μητρόπολη, να τους δέσει σε έναν στύλο και να κάτσουν εκεί να ακούσουν όλη την ακολουθία με το ζόρι, γιατί ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ. 

Ο δε Ιερώνυμος που κάνει και τέτοια απαράδεκτα καλέσματα, που δεν έχει καμία δουλειά να κάνει, αλλά είναι κι αυτός προδότης, τόσο καιρό δεν τον άκουσα να κάνει κανένα κάλεσμα να μην πηγαίνει ο κόσμος εκκλησία, στην ημέρα της εθνικής εορτής με τα δέκα άτομα το σκέφτηκε, να βγάλει τα ράσα και να κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του. Ανάξιος και ανθέλληνας. 

Έχουμε τους Τούρκους μέσα στην χώρα σχεδόν και αυτοί αποφασίζουν να υποτιμήσουν την εθνική εορτή, να μην παρευρεθούν στην δοξολογία, όταν ακόμη και τα σχολεία θα παρίστανται με τον διευθυντή και την σημαία. 

Υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από τον κορονοϊό, αξίες και στιγμές που οφείλουμε να σεβόμαστε. Δεν μπορώ να διανοηθώ ηγέτη Κράτους που θα έπαιρνε τέτοια απόφαση. Τι νομίζει ότι είναι ο Μητσοτάκης; Διευθυντής πολυεθνικής και επιλέγει σε ποιες εκδηλώσεις θα κάνει τις δημόσιες σχέσεις του;

Αν η κυβέρνηση επιμείνει σε αυτή την κατάπτυστη απόφαση, για την οποία πρέπει να υπάρξει λαϊκή κατακραυγή, οι βουλευτές εκεί μέσα οφείλουν να σηκώσουν αντάρτικο. 

Ο εξευτελισμός του Εθνους και των Ελλήνων, των νεκρών μας και των προγόνων μας δεν μπορεί να συνεχιστεί. 

Όποιος πολεμά τον ναζισμό τιμά τους νεκρούς που τον πολέμησαν πραγματικά. Τιμά τον λαό που σκοτώθηκε στη μάχη, τιμά την ιστορία του. Δεν τιμά αντιφάδες δίνοντας παραστάσεις γελοιότητας έξω απο δικαστήρια, αλλά παθαίνει "ατομική ευθύνη", όταν πρέπει να πράξει το καθήκον του ως ηγέτης. Ειδικά όταν οι στιγμές είναι κρίσιμες στα εθνικά θέματα.

Την 28η Οκτωβρίου όλη η κυβέρνηση οφείλει να είναι στις Εκκλησίες.
Ειδικά τώρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail