Ο Ερντογάν καλεί σε μποϊκοτάζ κατά των γαλλικών προϊόντων

Freepen.gr - Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε για έναρξη εκστρατείας μποϊκοτάζ κατά των γαλλικών προϊόντων σε απάντηση στα πρόσφατα σχόλια του Γάλλου ομολόγου του Εμμανουέλ Μακρόν για το Ισλάμ.

Ο Τούρκος Πρόεδρος κάλεσε επίσης τους Ευρωπαίους ηγέτες να θέσουν τέλος στην "εκστρατεία μίσους" με επικεφαλής τον Μακρόν, σύμφωνα με την περιγραφή του.

"Ο Μακρόν ακολουθεί μια πολιτική μίσους για το Ισλάμ και αυτές οι ρατσιστικές πολιτικές είναι ψυχικές ασθένειες", πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε στη συνέχεια στη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, αφού η γερμανική αστυνομία εισέβαλε σε τζαμί, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει τους "καταπιεσμένους μουσουλμάνους στην Ευρώπη.”

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι η γερμανική αστυνομική επιδρομή σε ένα τζαμί κατά τη στιγμή της προσευχής δεν είναι ένα συνηθισμένο γεγονός: "πού είναι η ελευθερία των θρησκειών που ισχυρίζεστε; Πώς περισσότεροι από εκατό αστυνομικοί εισβάλλουν σε ένα τζαμί στη χώρα σας;”

Ο Ερντογάν προειδοποίησε τους Ευρωπαίους ότι δεν θα μπορέσουν να αποκομίσουν κανένα κέρδος από το αντι-ισλαμικό και αντι-μουσουλμανικό συναίσθημα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail