Με νέα εισβολή στη Συρία απειλεί ο σουλτάνος: Του φταίνε ξανά οι Κούρδοι!

Freepen.gr - Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε το Σάββατο ότι η χώρα του θα εκκαθαρίσει τα τρομοκρατικά κρησφύγετα στη Συρία εάν δεν εκπληρωθούν οι υποσχέσεις που της δόθηκαν.

Σύμφωνα με το Anadolu, ο Ερντογάν δήλωσε: "έχουμε εξαλείψει τον τρομοκρατικό διάδρομο που είχε δημιουργηθεί κατά μήκος των συνόρων μας και έχουμε αποδείξει ότι οι Σύριοι αδελφοί μας δεν είναι μόνοι".

"Η αποτελεσματική παρουσία μας θα συνεχιστεί επί τόπου μέχρι να επιτευχθεί σταθερότητα στα νότια σύνορά μας (με τη Συρία)", δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος.

Τόνισε ότι "η Τουρκία δεν θα δεχθεί κανένα βήμα που θα μπορούσε να προκαλέσει νέα ανθρωπιστική τραγωδία στο Ιντλίμπ της Συρίας".

"Θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε όλα τα μέρη που είναι εχθρικά προς τη χώρα μας και τον λαό μας", τόνισε ο Ερντογάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τούρκος Πρόεδρος ανακοίνωσε νωρίτερα ότι η Τουρκία εξακολουθεί να δεσμεύεται για το μνημόνιο συμφωνίας που συνήφθη με τη Ρωσία για την Ιντλίμπ.

Πρόσθεσε: "εάν το καθεστώς συνεχίσει να παραβιάζει την εκεχειρία και τους άλλους όρους της συμφωνίας, θα πληρώσει πολύ μεγάλες απώλειες και δεν θα ανεχτούμε σκοτεινές οργανώσεις να λαμβάνουν προκλητικές ενέργειες για να ματαιώσουν την κατάπαυση του πυρός στο Ιντλίμπ".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail