Πασινιάν: Δε θα υπάρξει διπλωματική λύση, καλώ τους Αρμένιους να πάρουν τα όπλα!

Freepen.gr -
Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν υπήρξε διπλωματική λύση στη σύγκρουση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ σε αυτό το στάδιο και προέτρεψε τους πολίτες να καταταγούν ως εθελοντές για να προστατεύσουν τη χώρα τους, ανέφερε το Associated Press.

"Δεν υπάρχει τρόπος τώρα να διευθετηθεί το ζήτημα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ μέσω διπλωματίας", δήλωσε ο Pashinyan κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης μηνύματος στο Facebook.

"Σε αυτή την κατάσταση, μπορούμε να πούμε ότι όλες οι ελπίδες, προτάσεις και ιδέες σχετικά με την ανάγκη να βρεθεί μια διπλωματική αποτελεσματική διευθέτηση αποτελεσματικά τερματίστηκαν".
 
Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας δήλωσε ότι όλοι οι Αρμένιοι πρέπει να "πάρουν τα όπλα και να υπερασπιστούν την πατρίδα" και προέτρεψε τους τοπικούς δημάρχους να οργανώσουν εθελοντικές μονάδες.

Εν τω μεταξύ, η Τουρκία δεν θα διστάσει να παράσχει στρατιωτική στήριξη στο Αζερμπαϊτζάν στο πλαίσιο συμφωνιών στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών εάν υποβάλει τέτοιο αίτημα, δήλωσε την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail