Ένα ακόμη περικυκλωμένο παρατηρητήριο εγκατέλειψαν οι Τούρκοι στη Συρία

Freepen.gr -  Την Πέμπτη, ο τουρκικός στρατός άρχισε να αποσύρει τις δυνάμεις του από ένα ακόμη παρατηρητήριό του στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Χάμα.

Σύμφωνα με μια πηγή του almasdarnews από τη Χάμα, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις παρακολουθήθηκαν από τον Συριακό Αραβικό στρατό (SAA) καθώς απέσυραν τα στρατεύματά τους από το παρατηρητήριό στο Sher Magher.

Η πηγή ανέφερε ότι ο τουρκικός στρατός έχει μετακινήσει τις δυνάμεις του στην πόλη Καφίν στο νότιο Ιντλίμπ.

Επιπλέον, ο τουρκικός στρατός αναφέρθηκε ότι μετέφερε το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού του από το παρατηρητήριο στο Sher Magher, αφήνοντας μόνο φορητά όπλα και εξοπλισμό κατασκευών.

Ο τουρκικός στρατός γκρέμισε επίσης το τσιμεντένιο φράγμα που είχε προηγουμένως εγκαταστήσει όταν μετέφερε τις δυνάμεις του στο παρατηρητήριο το 2018.

Προηγουμένως, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις απέσυραν τα στρατεύματά τους από το παρατηρητήριο στο Morek, ανοίγοντας το δρόμο για την πλήρη υποχώρησή του από την επαρχία της Χάμα.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail