Λεβέντισσα η γυναίκα του Αρμένιου πρωθυπουργού: Πάει για εκπαίδευση και φεύγει για την πρώτη γραμμή

Freepen.gr - Η σύζυγος του Πρωθυπουργού της Αρμενίας, Anna Hakobyan, ανακοίνωσε ότι θα μπει σε στρατιωτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και θα προχωρήσει στην "προστασία των συνόρων της πατρίδας" στο Καραμπάχ.

"Ένα τάγμα αποτελούμενο από 13 γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης και εμού, θα ξεκινήσει στρατιωτική εκπαίδευση αύριο", δήλωσε η Hakobyan στο λογαριασμό της στο Facebook.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι θα πάει στο Καραμπάχ μέσα σε λίγες μέρες, τονίζοντας την ανάγκη "να μην εγκαταλείψουμε την πατρίδα μας και την αξιοπρέπειά μας στον εχθρό".

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι επιτεύχθηκε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν.

Η προγραμματισμένη κατάπαυση του πυρός επρόκειτο να ξεκινήσει στις 8 π.μ. (τοπική ώρα) το πρωί της Δευτέρας, αλλά νέες συγκρούσεις ξέσπασαν την ίδια ημέρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail