«400 Αζέροι και βασιβουζούκοι σκοτώθηκαν, η τουρκική παρέμβαση εξουδετερώθηκε»

Freepen.gr - Στις 4 Οκτωβρίου μέχρι τις 21: 00 ο στρατός του Artsakh σκότωσε 400 στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν και τρομοκράτες στη γραμμή Artsakh-Αζερμπαϊτζάν, ανέφερε ο εκπρόσωπος του αρμενικού υπουργείου Αμυνας, Artsrun Hovhannisyan σε συνέντευξη τύπου.

"Σύμφωνα με τις συνοπτικές πληροφορίες για τις 4 Οκτωβρίου, ο αντίπαλος υπέστη σήμερα 400 απώλειες έμψυχου δυναμικού, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτών και μη στρατιωτών – τρομοκρατών. 700 τραυματίστηκαν. 13 τεθωρακισμένα οχήματα, 3 πολεμικά αεροσκάφη και 1 UAV καταστράφηκαν επίσης", είπε.

Οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν σημαντική τακτική επιχείρηση την Κυριακή και, έχοντας υποστεί απώλειες, οπισθοχώρησαν, υπογράμμισε ο Artsrun Hovhannisyan.

"Αυτό οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι η πιο ενεργή παρέμβαση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σήμερα εξουδετερώθηκε κάπως από τις ενέργειες της αεροπορικής άμυνας και των άλλων μονάδων μας. Το ηθικό των στρατευμάτων μας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο", σημείωσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail