Την 28η Οκτωβρίου μπορεί να μην παρελάσουμε αλλά θα έχει πακιστανική μοτοπορεία για το Κασμίρ!

Δεν ξέρω τι ακριβώς δεν έχει καταλάβει το εν Ελλάδι Πακιστάν και οργανώνει σκόπιμα (;) ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου μοτοπορεία υπέρ του Κασμίρ. Αυτό που ξέρω είναι ότι ενώ εκείνη την ημέρα εμείς έχουμε εθνική εορτή, δεν έχουμε παρελάσεις, η κυβέρνηση απέχει από την δοξολογία για ανεξήγητους λόγους, ο κόσμος δεν μπορεί να συγκεντρωθεί να τιμήσει τους νεκρούς που πολέμησαν για την ελευθερία μας.

Ελένη Παπαδοπούλου

Όμως ο Πακιστανός που πιθανό να θεωρεί ότι η πόλη, η χώρα, η Ευρώπη του ανήκουν, τα γράφει όλα στα παλαιότερα των υποδημάτων του και χωρίς να έχει άδεια από πουθενά ανακοινώνει διαδηλώσεις για το Κασμίρ. Ή μήπως έχει;

Εάν την ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου αντί να δούμε τις σημαίες μας και παρέλαση του στρατού μας, δούμε την πακιστανική μοτοπορεία για το Κασμίρ μέσα στο κέντρο της πόλης να κάνει το κομμάτι της, δεν τους ξεπλένει μετά τίποτα. Όχι μοτοπορεία δεν πρέπει να επιτραπεί, αλλά ούτε καν συγκέντρωση άνω των 9 ατόμων όπως προβλέπει ο νόμος. 

Εκτός κι αν στο εξής σύμφωνα με τις τρομερές πολιτικές που ξεδιπλώνονται στην πόλη και στην χώρα όσον αφορά το μεταναστευτικό στο εξής την 28η Οκτωβρίου ασχολούμαστε με το Κασμίρ και όχι με την Ελλάδα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail