Αρμενία: Καταρρίψαμε 17 αεροσκάφη και 14 ελικόπτερα σε μία εβδομάδα

Freepen.gr - Το αρμενικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε την Κυριακή ότι το Αζερμπαϊτζάν έχει χάσει 17 αεροσκάφη, 14 ελικόπτερα και περίπου 370 τεθωρακισμένα οχήματα από την έναρξη των εχθροπραξιών στο Καραμπάχ, μεταδίδει το RIA Novosti.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Artsron Hovhannisyan δημοσίευσε μια εικόνα στη σελίδα του στο Facebook, δηλώνοντας ότι "από την αρχή των εχθροπραξιών, οι δυνάμεις του Καραμπάχ έχουν καταστρέψει 124 drones, 14 ελικόπτερα, 17 αεροσκάφη, 368 τεθωρακισμένα οχήματα και τέσσερις εκτοξευτές πυραύλων smerch".

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, για ολόκληρη την περίοδο των μαχών, οι απώλειες προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν ανέρχονται σε 3.154 άτομα.

Το Αζερμπαϊτζάν δεν έχει σχολιάσει αυτούς τους ισχυρισμούς, ούτε έχουν αναφέρει καμία από τις απώλειές του από την έναρξη των συγκρούσεων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail