Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την ανακοίνωση ίσως αποστάσεων του ΥΠΕΞ για Αρμενία

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις εξελίξεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που προκάλεσε και θύματα μεταξύ αμάχων.

Καλούμε όλα τα μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να προβούν σε άμεση παύση των εχθροπραξιών και να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της Ομάδας Μινσκ.

Η ειρηνική επίλυση των διαφορών στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου είναι μονόδρομος για την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα. Αναμένουμε ότι κάθε ενέργεια και δήλωση από πλευράς εμπλεκομένων αλλά και τρίτων θα εντάσσεται σε αυτή τη λογική, αποφεύγοντας την υποδαύλιση της έντασης.

Η παραπάνω ουδέτερη ανακοίνωση έχει προκαλέσει θύελλα κριτικής στο Twitter (https://twitter.com/GreeceMFA/status/1310190756745928704) όπως:

> Το έχετε πάρει χαμπάρι ότι μπροστά στον πρέσβη μας ο Αλιγιεφ έβρισε την Ελλάδα και είπε εμείς είμαστε με την Τουρκία;

> Αρκετά ανεχτήκαμε την υποτακτικότητά σας ενώπιον της Τουρκίας!

> Ντροπιαστική στάση για Ελληνικό υπεξ. ετσι και αλλιως Δίπλα ντροπιαστικό όταν ο Αλιγεφ συμπεριφέρθηκε ετσι στον πρέσβη μας πριν απο μόλις 20 ημέρες. Μετά περιμένουμε εμεις σαφή στήριξη απο τα ΥΠΕΞ της ΕΕ.

> Απλά ντροπή για αυτή την ανακοίνωση. Ίσες αποστάσεις και εξισώνουμε το θύτη με το θύμα. Μετα ρε ξεφτίλες εκεί στο υπουργείο ζητάμε από τις υπόλοιπες χώρες να μας συμπαρασταθούν όταν η Τουρκία προβαίνει σε επιθετικές ενέργειες; Ακούει το Ανθελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών;

> Σαν να ακούω τη Γερμανία για τα ελληνοτουρκικά...

> Η διάσταση απόψεων μεταξύ Ελλήνων πολιτών και ελληνικής κυβέρνησης, μέρα με τη μέρα, μεγαλώνει. Ντροπή!

> Αν συνεχίσετε έτσι θα μας χάσετε από ψηφοφόρους και υποστηρικτές. Δήλωση Ντροπής. Χρειάζεται ξεκάθαρη καταδίκη της εισβολής του Αζερμπαϊτζάν με την υποστήριξη της χιτλερικής Τουρκίας στην Αρμενία. Μεγάλο φάουλ κ. Υπουργέ

> Μεγαλο φαουλ. Οι αρμενιοι εδειξαν την υποστηριξη τους πριν καποιες μερες επισημα

> Βλέπω πήραμε παράδειγμα από τις ίσες αποστάσεις των συμμάχων μας σε EU και NATO.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail